Studio Skadal
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hvordan strikke flettebord, Brøtsø-genseren

27.01.2020Her viser jeg deg hvordan du strikker bretteborden som er nederst på bole og ermer på Brøtsø-genseren. Denne fletteborden brukes i hele Brøtsø-serien med lang og kort genser, Brøtsø-Buffen og Brøtsø-Lua. 

Les mer...

Hvordan strikke bort tråder, Øra-genseren

17.01.2020

Øra-genseren er den genseren som har tre fine bretter nederst på ermer og bole. De kommer også igjen i halsen, da litt tettere på hverandre. I en videoserie på 5 viser jeg deg hvordan du strikker partiet med bretter nederst på bolen og ermene. 

I første video viste jeg hvordan du legger opp på doble pinner. Det gjør det veldig mye enklere å strikke første brett. Nå viser jeg hvordan du strikker den første bretten – da bruker du maskene fra oppleggskanten. 

Kjøp strikkeoppskriften her

 

Les mer...

Hvordan strikke brett fra oppleggskant, Øra-genseren

17.01.2020

Øra-genseren er den genseren med tre bretter neders på bole og ermer. 

Her viser jeg hvordan du strikker første brett med maskene fra oppleggskanten. Når du strikker slik, slipper du å sy opp kanten til slutt. Lykke til

Kjøp strikkeoppskriften her

 

Les mer...

Hvordan strikke brett 2 Øra-genseren

17.01.2020Øra-genseren har brettebord som designelement nederst på ermer og bole og i halspartiet. Superfint blir det.

Det er en enkel strikketeknikk som gir en veldig fin effekt. Jeg viser deg hvordan du strikker brett nummer 2 på ermene (og bolen). Lykke til

Kjøp strikkeoppskriften her

 

Les mer...

Hvordan legge opp masker på doble pinner, Øra-genseren

14.01.2020

Øra-genseren er den genseren som har tre fine bretter nederst på ermer og bole. De kommer også igjen i halsen, da litt tettere på hverandre. I en videoserie på 5 viser jeg deg hvordan du strikker partiet med bretter nederst på bolen og ermene – steg for steg i hver sin video. 

På Øra-genseren ber jeg deg legge opp på doble pinner. Det gjør det veldig mye enklere å strikke første brett. Jeg viser deg hvordan du gjør det i videoen her.

Kjøp strikkeoppskriften her

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke