Studio Skadal
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

 

Studio Skadal eies og drives av meg, MaryAnn Skadal. Det er også jeg som er designeren bak produktene som er merket MaryAnn Knits. Dette er en liten bedrift som har eksistert i mange år, men som jeg i 2019 valgte å gi nytt innhold og nytt liv. Strikkedesign og strikkeoppskrifter er noe av det nye innholdet.

Denne nettbutikken skal fylles med produkter fra MaryAnn og «venner». Det kommer flere produkter etterhvert som de uvikles. Studio Skadal skal, i dagens form, bygges skritt for skritt.

Jeg er utdannet grafisk designer, strikkedesigner og interiørkonsulent. Jeg har jobbet kreativt hele mitt liv.

Studio Skadal skal være personlig og passe stort.

MaryAnn Knits skal være strikkedesign for «glade komfortable hverdager».

Strikkeoppskrifter legges fortløpende ut og selges kun i egen nettbutikk.

Ferdigprodusert strikk – klær og interiør – selges både fra egen nettbutikk og fra selvstendige nisjebutikker som ønsker å ha følge av mine produkter.

Vet du om nisjebutikker som vil ha oss med på laget?
Er du selv en designer som ønsker produkter solgt fra vår nettbutikk?
Ta kontakt med oss.

Bilder
Bildene er av «deg og meg og naboen» – slik vi er, der vi er. Bildene er uten filter og er ikke redigert. De er stort sett fotografert av meg og mine nærmeste.

Oppskriftene er med det garnet og den strikkefastheten MaryAnn selv har strikket sin versjon i. Oppskriftene deles med deg etter forespørsel fra folk jeg møter.

Finner du noe som trenger forbedringer eller korrigeringer – send meg gjerne en hyggelig mail. Du har alltid lov å gi meg tilbakemeldinger slik at jeg kanskje kan innfri dine ønsker og behov. MaryAnn Knits er bare meg – full av forbedringspotensiale og lærevilje. 

Happy and comfy everydays ønskes deg

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke